29 Aralık 2016 Perşembe

Düğmeli Kereviz



                                             
Malzemeler
  • 2 adet orta boy kereviz
  • 2 adet havuç
  • 1 adet kuru soğan
  • zeytinyağı
  • tuz 
  • limon suyu
 Yapılışı
  • Kerevizleri ve havuçları soyun, kervizin ortası oyun, kararmaması için limon suyu içinde bekletin.
  • Havuçları kerevizlerin ortasına yerleştirin. Bir parmak kalınlığında kerevizleri dilimleyin.
  • Geniş bir tencere tercih edin . Kerviz dilimleri tencerede üst üste gelmesin.
  • Zeytinyağında pembeleştirdiğiniz soğanlara kerevizleri ilave edin.
  • 1/2 su bardağı kadar su ilave edip kısık ateşte pişirin. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder