8 Mart 2015 Pazar

Gloria Jean"s Coffee



                     
       

                                          


Geçen hafta sonu GLORİA JEAN"S COFFE etkinliğinde blogger arkadaşlarla bir aradaydık.Kahve bahane, sohbet şahane denilecek türden bir gündü.

Her birimizin kahve tercihi farklı olsa da , ortak fikir kahvelerin lezzetinin bir harika olmasıydı.


      
                                            



.                         


GLORİA JEAN"S COFFE uzun yıllardır Türkiye de olan bir kahve markasıdır. 1979 yılında Gloria Jean adında bir kadının evinin bir odası kahve dükkanına çevirerek , bugünkü Gloria Jean"s Coffe nin temellerini atmıştır. 1993 yılında  işini devretmiş, ama isim hakkını saklı tutmuştur.  2005 yılında ise şirket yeniden el değiştirir..Şu an 40 ülkede 1200 şubesi ile hizmet vermeye devam ediyor.



                              

Sohbet ve kahve tadımımdan sonra bizler, toplantı odasına geçtik. Burada Barista Ali Bey tarafından sunulan sunumu dinledik. Şirket faaliyetleri ve kahve çeşitleri hakkında geniş bilgi sahibi olduk. Beni etkileyen en önemli ise Gloria Jean's kahvelerinin  Yağmur Ormanları Sertifikalı (Rainforest Alliance) olmasıydı. Bu sertifakaya sahip üretim tesislerinde insana ve doğaya saygılı, çalışanlar sigortalı, sosyal güvenceleri mevcut, mesai ve ücretlerini tam alıyorlar. Bunun yanında ormanlar, topraklar ve doğal hayat korunuyor.

                              




Günümüz de Gloria Jean"s Coffee ülkemizde yeni sesini duyurmaya başlayan EUROPAN VEGETARIAN UNION (AVRUPA VEJETARYAN BİRLİĞİ) ile işbirliğine giderek vegan misafirlerine  vegan ve lakto vegan ürünler sunmaya başlamıştır. V-LABEL ürün etiketini alarak ,vejetaryanların tüketecekleri ürünlerin tüketimine uygunluğunu garanti etmiştir.


Gloria Jean's şubelerinde kullanılan kahveler  Avusturalya'dan geliyor . Dünyanın neresine giderseniz gidin aynı lezzette kahve içebilirsiniz. 


Kahve Çekirdek Çeşitleri ve kahve demleme altrenatifleri ile 

                                             



                                                      gloria jeans coffee ile ilgili görsel sonucu



                                                gloria jeans coffee ile ilgili görsel sonucu,

Henüz Gloria Jean"s Coffee denemediyseniz, tavsiye ederim. Bir daha vazgeçemeyeceksiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder