30 Ocak 2014 Perşembe

PAP İSTANBUL İLE PİLATESE YENİDEN MERHABA...


Spor sağlığımız ve güzel bir cilt için olmazsa olmaz...
Geçtiğimiz hafta değerli Sosyal Medya Uzmanı Ohannes Kan'ın daveti üzerine,blogger yazarlarıyla beraber bir etkinliğe katıldım. PAP İSTANBUL-Pilates&Pilates İstanbul da pilates etkinliği...Özel bir mekanda ,özel hocalarla ve değerli blogger arkadaşlarla beraber harika bir gün geçirdik.





    Ben belirli bir spor merkezine üye değilim.Açık havada tempolu yürüşü çok seviyorum. Seneler önce, pilates yeni popüler olduğunda bir merkezde pilates yapmıştım. Ama PAP İSTANBUL' da gördüğüm yeni aletti  pilatese bayıldım. Çok keyif aldım.


    Ohannes Kan ve blogger yazar arkadaşlarımla...



 

     Yaptığımız aletti pilates egzersizlerinde, hocalarımızın üzerinde durduğu en önemli faktörlerden biri dengeydi.Omurganın ve kas sisteminin dengeli bir şekilde desteklenmesi isteniyor.




   


        Pilates aletleri ile pilates yaparak sırt ve bel ağrılarından kurtulmak,ince bir bele ve düz bir karına sahip olmak elinizde ... Pilates&Pilates İstanbul da ayrıca mat pilates, hamilelikte pilates, bosu pilates, TRX(Esnekliği artıran Fitness ), Hatha Yoga, yaşam koçluğu, çocuklar için yoga, PAP Zumba gibi hizmetleri aynı çatı altında bulabilirsiniz....



   
     Erkan hocayla Kick Boks teknikleri öğrendik...



    Ali Kemal hocayla salsa yaptık...



    Pilates&Pilates İstanbul ile tekrar pilatese merhaba dedik... Bu harika gün için tüm eğitmenlere,daveti için Ohannes Kan'a ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...

İletişim:
Pilates & Pilates Istanbul
 Abdi İpekçi cad.
 Side apt. No:53 K:4 D:9
 Nişantaşı, İstanbul
Tel.:0212 231 58 87
Faks.:0212 231 58 17
E-Mail:info@papistanbul.com

2 yorum:

  1. Canım gerçekten çok güzel ve faydalı bir gündü. Birlikte etkinlikte bulunduğumuz için bende çok memnun oldum. Görüşmek üzere. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok keyf aldım canım,teşekkür ederim. Sevgiler...

      Sil