9 Haziran 2014 Pazartesi

FRUTTA NATURALİ


Dondurmanın en doğal hali, FRUTTA NATURALİ…



Sevgili Yağmur’un davetiyle katıldığım etkinlikte, dondurmanın en lezzetli ve en meyveli halini FRUTTA NAURALİ ile tatma fırsatını buldum.
Ben öncelikle ev sahipleri Fatih Arslan, İlknur Arslan ve Nilay Arslan’a ve Frutta Naturali çalışanlarına misafirperverlikleri için çok teşekkür etmek istiyorum. 

FRUTTA NATURALİ “neden şimdi ki çocuklar doğal dondurmalar tüketmesin “ prensibiyle yola çıkmış. Aile şirketi olan Arslanlar Gıda 1997 yılında Elazığlı Çiğköfteci Ahmet Usta markasıyla ticaret hayatına başlamış , bünyesine şimdi de,  FRUTTA NATURALİ dondurma markasını da katarak yoluna devam etmektedir. Şirket prensibi katkısız,doğal ve sağlıklı ürünler...

Mevsim meyvelerinden 70 çeşit dondurma üretimi yapılmaktadır. Tattığım dondurma çeşitlerinden her biri birbirinden lezzetli ve meyve parçalıklı… Meyveli dondurmaların yanı sıra, sakızlı ve tahin cevizli favorilerim arasında ... Bu etkinlik sayesinde dondurmanın en doğal halini keşfetmiş olmanın mutluluğunu yaşadım. Benim ki gibi dondurma canavarı çocuğu olan arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim.  Şimdilik Avcılar ve Bakırköy Elazığlı Çiğköfteci Ahmet Usta şubelerinde yaz boyunca dondurma hizmeti veriyorlar. 

                                                

Dondurmadan önce Elazığlı Çiğköfteci Ahmet Usta'nın çiğköfte ikramı harikaydı.

                                  

Frutta Naturali dondurma çeşitleri mevsim meyvelerinden üretilmektedir.Şeftalili dondurma sanki şeftali,ahududulu sanki ahududu, muzlusu sanki muz...
                                 
                                      
Ahududu ve limonlu dondurma, başka bir lezzet...
                              

Kavunlu, bir başka...

                               

Biz arkadaşlarla bu lezzeti tatmaktan, böyle bir markayı tanımaktan çok memnun kaldık. Yolunuz Avcılar veya Bakırköy'e düşerse,FRUTTA NATURALİ dondurmayı tatmanızı tavsiye ederim.




Etkinlikte beraber olduğum değerli blogger arkadaşlarım:







http://www.vanilins.com/

4 yorum:

  1. Sizi tanıdığıma çok memnun oldum sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Şafak hanım ben de çok memnun oldum,selamlar...

    YanıtlaSil
  3. Sevil hanım çok güzel bir gün geçirdik .Umarım tekrarları olur,gene görüşürüz.

    YanıtlaSil
  4. Canım yazın çok güzel. Ellerine sağlık. İyi ki gitmişiz. Harika bir etkinlikti. Çok öpüyorum, sevgiler. :)

    YanıtlaSil